mandag den 27. august 2012

Cars kage med Lynet & Bumle

 
 
 
 Cars kage med Lynet & Bumle

Hjalte skulle holde 5-års fødselsdag i børnehaven, og han havde set et billede af den Cars kage, jeg lavede til min søn, da han blev 5 år, og sådan en ville han også gerne have med i børnehave. Det skulle dog være med Bumle i stedet for Ronni.
Hjalte var med oppe og hente den, og han blev så glad og helt genert, da han så den, og han kunne ikke forstå, at man kunne spise alt på den. Han var så sød...

Denne kage skulle være banankage med hakket chokolade, noget jeg ikke har prøvet at lave en så stor portion af før, så jeg håber virkelig, at den smagte lige så godt, som mine andre bunde. Den er smurt op med vanillesmørcreme og pynten er fondant.



FC Midtjylland Kage 2


                                    FC Midtjylland Kage 2

En pædagog fra min søns gamle børnehave ringede i sidste øjeblik (2 dage før hun skulle bruge den) og spurgte, om jeg kunne nå at lave en FCM kage. Jeg var igang med en anden kage til samme dag, men heldigvis er dette logo nemt at lave, så jeg sagde ja, og jeg nåede det heldigvis også. Og hun blev rigtig glad for den.

Hun har bestilt kage hos mig før, men denne gang ville hun gerne prøve chokoladekage og jordbærmousse. Kagen er smurt op med "engelsk" icing, og pynten er fondant og icing.

Tøsekage til Emilie


                                               Tøsekage

Emilie skulle holde fødselsdag for klassen, så hendes mor bestilte en kage. Hun ville gerne have haft et billede på, men da hun var lidt sent ude, så kunne jeg ikke nå at bestille det. Så vi aftalte, at jeg skulle finde på noget "tøse noget". Det havde jeg det så lidt svært med, for jeg kender ikke Emilie.. Men det blev til denne kage med lidt
make-up og tilbehør. Og mor og datter blev rigtig glade for den.

Bundene skulle være en drømmekage og en chokoladekage, og vi aftalte, at der skulle vanilleflødecreme i. Den er smurt op med "engelsk" icing, og pynten er selvfølgelig fondant.  

onsdag den 15. august 2012

Cars kage med Lynet & Ronni


                               Cars kage med Lynet & Ronni

Min søn blev 5 år i sommerferien, og nu blev det endelig hans tur til at fejre det i børnehaven. Da jeg spurgte ham om, hvilken slags kage han ville have med, sagde han med det samme Cars. Den skulle være med Lynet og Ronni på en racerbane, der skulle være Piston Cup pokalen på, og så skulle den være blå med røde bogstaver. Kagen skulle være drømmekage uden fyld og uden fondant. Ja, han ved, hvad han vil ha' den lille...
Resultatet blev denne kage, som er drømmekage, der er overtrukket med vanillesmørcreme. Pynten er lavet af fondant.

Polterabend Kage


                                         Polterabend Kage

Så fik jeg også prøvet at lave en polterabend kage. Bestillingen kom fra ham, som jeg lavede "logo kagen" til. Denne gang var hans kæreste inde over designet, da kagen var til hendes søster og svoger. "Pige-siden" skulle være håndbold tema, da hun har spillet håndbold i mange år. "Drenge-siden" skulle være håndværker/tømrer tema, og så skulle deres lille pige også være repræsenteret på kagen.
De havde en tegning med, og jeg lavede kun få ændringer. Heldigvis var de meget tilfredse med resultatet.

Kagen skulle være ligesom sidst, med chokoladekage og drømmekage bunde, og fyldet skulle være jordbærmousse og skildpaddecreme. Denne gang ville de gerne have fondant overtræk, så det fik de, og kagen blev smurt op med vanillesmørcreme.
Al pynten er lavet af fondant, og jeg hyggede mig virkelig med at lave det.