onsdag den 21. maj 2014

Lego Ninjago Kage til Theodor


                                 Lego Ninjago Kage til Theodor

Theodor elsker Ninjago, så han skulle selvfølgelig have en kage med Laval og Cragger og legoklodser på. Kagen skulle være sandfarvet, så jeg lavede farverige kugler rundt i kanten, for at give lidt farve til den.

Kagen består af chokoladebunde, og fyldet er vanilleflødecreme og blåbærmousse. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Skriftlig tilbagemelding: "Mange tak for en super go' kage. Han blev så glad og overrasket, og han ville næsten ikke have at vi skulle spise den".

Fødselsdagsgave Kage


                                        Fødselsdagsgave Kage

Min underbo skulle holde fødselsdag for familien, og hun ville gerne overraske dem med en af mine kager. Jeg blev ret hurtig enig med mig selv om, at hun skulle have en fødselsdagsgave. Og jeg valgte at pynte den med lidt nelliker. Hun blev meget glad for den, og hendes gæster blev overraskede. Hun fortalte, at hun havde købt flødeboller til børnene, i tilfælde af, at de ikke kunne lide kagen med fyld. Men hun fik ikke brug for dem, for de var vilde med kagen. Så dejligt at høre sådan en fortælling.

Kagen består af chokoladebunde og Cake Boss chocolate mousse. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

søndag den 18. maj 2014

Golf Kage


                                               Golf Kage

En Greenkeeper der fylder 30 år, skal selvfølgelig have en golf kage. Jeg fik frie hænder, og det blev til denne kage. Et tema, som jeg ikke kender så meget til, men den var rigtig sjov at lave.

Kagen består af chokoladekagebunde, og fyldet er vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. "Bakkerne" er også lavet af chokoladekage. Sandet er lavet af knuste kiks, og pynten er lavet af fondant.

Skriftlig tilbagemelding: "Din kage blev rost helt vildt. Alle syntes, at den var mega flot, og den smagte himmelsk".

Skolestarts Kage til Anton


                                    Skolestarts Kage til Anton

Anton havde fødselsdag og skulle snart starte i skole, så hans mor ville gerne, at han fik en kage med, som viste hans nye start. Jeg havde i forvejen prøvet at lave sådan en kage til min egen søn, så vi blev ret hurtige enige om, hvordan den skulle se ud. Hun ville også gerne have mariehøns og flag på Antons kage.

Da kagen var til børnehaven, blev vi enige om, at den kun skulle består af chokoladekage, og bogen er også lavet af chokoladekage. Begge dele er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Pynten er lavet af fondant.

Fastelavnstønde Kage



                          Fastelavnstønde Kage 2014

Vi skulle til fastelavn på min søns skole, og jeg måtte selvfølgelig lave en kage. Valget faldt på denne fastelavnstønde, hvor det var oplagt at fylde den med en overraskelse af m&ms. Jeg var meget spændt på, om det ville lykkes med, at de faldt fint ud af kagen, når den blev skåret, så jeg var lykkelig over, at det så så fint ud.

Kagen består af drømmekagebunde, og imellem dem er der et tyndt lag Chocolate Fudge Frosting, dette er kagen også smurt op med. Den er overtrukket med MMF og fondant. Pynten er lavet af fondant.