onsdag den 2. juli 2014

Mariehøne Kage


                                          Mariehøne Kage

Josefine Jennys 1 års fødselsdagskage skulle være noget med mariehøns og bier, og jeg så endelig en chance for at lave en mariehøne af kage. Og jeg synes, at denne kage blev rigtig sød, og det var virkelig hyggeligt at lave mariehønen.

Kagen skulle bestå af chokoladebunde, og fyldet skulle være jordbærmousse og Daimcreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme, og det er græsset også lavet af. Båndet rundt om kagen er MMF. Pynten er lavet af fondant. Mariehønen er chokoladekage, der er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med fondant. Antennerne er lavet af blomstertråd, som jeg har malet med spiselig maling, og i enderne har jeg sat kugler af fondant.

Basset Hound Kage


                                        Basset Hound Kage

Denne kage er lavet til et par, som skulle hente deres første hund, og de ville gerne komme med en kage til dem, de skulle købe den af. De ville gerne have haft en hund helt lavet af kage, men der måtte jeg meldt pas, da jeg ikke var sikker på, hvordan jeg skulle lave en "rigtig" hund af kage. Så vi blev enige om, at jeg lavede en Basset Hound figur i fondant i stedet. Det blev så til 2 små hunde, og jeg var meget tilfreds med dem. Der skulle stå Bassereden på kagen, da stedet hed det.

Kagen består af chokoladebunde, og fyldet er Daimcreme. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant.

Regnbue muffins


                                         Regnbue muffins

Da min søn skulle på lejr med skolen for første gang bagte vi regnbue muffins, som de kunne hygge sig med. Jeg bagte kagerne og min søn pyntede dem. Og de var både sjove at lave, og et hit hos børnene.

Bagerens jordbærtærte


                                       Bagerens jordbærtærte

Jeg har i flere år haft en opskrift liggende på bagerens jordbærtærte. Jeg når bare aldrig at prøve at lave den, før jordbærrene er væk igen. I foråret fandt jeg dog ud af, at de spanske jordbær var rigtig gode, og jeg fik endelig lavet en jordbærtærte. Den smagte godt, men jeg var lidt skuffet over den. Bunden skulle have været anderledes, den var lidt kedelig, og så skulle der have været flødeskum i vanillecremen. Så de ændringer laver jeg næste gang...

Movie star palnet Kage


                                      Movie star planet Kage

Jeg fik til opgave at lave en Movie star planet kage, og det var en fin udfordring. Heldigvis spiller min søn Movie star, så jeg vidste lidt om, hvad det gik ud på, og kagen blev præcis, som jeg ønskede.

Kagen skulle være chokoladebunde og Cake Boss chocolate mousse. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Pynten er lavet af fondant, og enkelte dele er malet med spiselig maling.

Skateboard Kage til Oscar


                                   Skateboard kage til Oscar

Oscars mor ville gerne have en kage med skateboards i forskellige farver, da selve kagen skulle være grå. Så jeg lavede denne skateboard rampe med små skateboards på. Jeg kom lidt "spray maling" på siden, for at give den lidt effekt.

Kagen skulle være chokoladebunde, og fyldet skulle være vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Selve rampen består af chokoladekage, smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant.

Skriftlig tilbagemelding: "Vil lige takke endnu engang for den flotte skaterkage. Min dreng blev bare SÅ glad og fik et stort smil på læben, da han så kagen. Den smagte bare rigtig godt. TAK!!" 

Gammedags æblekage cupcakes


                            Gammeldags æblekage cupcakes

MUMS de her er lækre... Jeg fandt en opskrift og måtte bare prøve dem. De smager virkelig som gammeldags æblekage. Selve kagen med makroner, et hul i midten med hjemmelavet æblegrød og flødeskum på toppen. Pyntet med et stykke æble. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet dem!

Kager med dyr til William Emil


                                Kage med dyr til William Emil

William Emil fyldte 1 år, og fødselsdagen skulle holdes af 2 gange. Hans mor bestilte 2 kager, hvor der skulle være dyr på, og kagerne behøvede ikke være ens, hvilket jeg var glad for. Den første blev denne med krokodille, løve, flodhest og panda på. 

Denne kage indeholder chokoladebunde, jordbær-lime mousse og Daimcreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Vandet er lavet af piping gel, og græsset er vanillesmørcreme.



                               Kage med dyr til William Emil

Kage nr. 2 til William Emil blev denne søde kage med elefant, abe og giraf på.

Denne kage indeholder chokoladebunde og blåbærmousse. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Skriftlig tilbagemelding: "1000 tak fordi du gav dig tid til at lave kager til os. De var bare så flotte og smagte rigtig godt, samt de fik stor ros af alle gæsterne".



                                Dyrene inden de kom på kagerne

Britney Spears Circus Fantasy parfume Kage


                      Britney Spears Circus Fantasy parfume Kage

Min papsøn spurgte, om jeg ikke kunne lave en parfumekage til hans mor, og jeg fandt frem til, at hun har denne parfume, så den ville jeg efterligne. Jeg havde en ide om, at parfumeflasken skulle være helt rund, men jeg kunne ikke overtrække den, så det blev fint og glat, så jeg blev så sur, at jeg smed den i skraldespanden. Og så måtte jeg hurtigt finde en anden løsning. Det blev til romkuglemasse, og så lavede jeg "flasken", så det ser ud som om, at den kommer op af "æsken".


Kagen består af drømmekage bunde, og fyldet er Choko-karamel crisp creme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant. Romkuglemassen er smurt op og overtrukket med det samme som kagen. Jeg lavede en gelantine bobbel, og den fungerede perfekt som låg.



Min første Othello Lagkage


                                  Min første Othello Lagkage

Jeg har længe gerne ville prøve at lave en Othello lagkage, og til min kærestes fødselsdag tog jeg mig endelig sammen. Jeg havde ikke lige "nerver" til at forsøge mig med at lave lagkagebundene, så dem købte jeg. Resten er dog hjemmelavet. Mellem hvert lag er der hindbærsyltetøj, vanilleflødecreme og knuste makroner. Glasuren var noget møg at lave, for den stivnede, inden jeg nåede at smøre den glat, så jeg tog den af igen, og lavede en almindelig kakao glasur. Der er marcipanbånd rundt i kanten og flødeskums roser langs kanten. Og så sluttede jeg af med at pynte med skiver af jordbær. Den var MUMS!

Numse Kage


                                             Numse Kage

Min kæreste havde fødselsdag, og sidste år lavede jeg en brystkage til ham, så i år synes jeg, at det var meget passende, at jeg lavede en numse kage. Kagen er lavet ud fra en af mine kage bøger, og den var super sjov at lave.
Kagen var for sjov, så der er ikke noget inden i den. Den er bare lavet af drømmekage, der er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant. 
Min kæreste elsker Othello lagkage, så sådan en havde jeg også lavet til ham.



                                        Numsen fra siden