mandag den 25. august 2014

"Bee my friend" Kage


                                       "Bee my friend" Kage

Denne kage lavede jeg til en veninde, som jeg havde været uvenner med i nogle måneder. Vi skulle mødes igen, og jeg synes, at teksten "Bee my friend" sammen med frøen med en bi på næsten, var en rigtig sød forsoningskage. Jeg lagde kagen ind på en kageside på fb, og der var en, der åbenbart ikke kunne se sammenhængen, for hun skrev, at jeg skulle slette det ene "e", så jeg måtte skære det ud i pap:"Bi" på engelsk "bee", og "vær" på engelsk "be", sæt det sammen så får det den rigtige betydning. Min veninde forstod den heldigvis godt, og det er det vigtigste.

Jeg ved, hun elsker chokoladekage, så det består bundene selvfølgelig af. Fyldet var en ny opskrift, jeg lige ville prøve af, en hvid ckokolade-hindbær creme, og hold da op den smagte godt! Jeg smurte kagen op med chokoladesmørcreme, og så overtrak jeg med MMF. Pynten er lavet af fondant.

Herning Fremad Konfirmationskage


                            Herning Fremad Konfirmationskage

Forårets sidste konfirmationskage var denne Herning Fremad logo kage. Jeg var meget spændt på denne kage, om jeg kunne skære logoet ud i kage, og få det til at passe med tekst o.s.v. ovenpå kagen, og om jeg kunne ramme farven. Men det gik da rimeligt, det var et svært logo, så det kunne være gået meget værre. Pynten med fodboldstøvlerne og fodboldene gav den lige det sidste.

Kagen skulle bestå af chokoladebunde og vanilleflødecreme. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Logo'et er lavet af chokoladekage, vanillesmørcreme og MMF. Alt pynt er lavet af fondant.

Skateboard Nonfirmationskage


                                 Skateboard Nonfirmationskage

Min første nonfirmationskage, men ikke min første skateboard kage. Jeg har prøvet at lave rampen før, men skater silhuetterne har jeg ikke prøvet, så der var lidt nyt i denne kage.

Kagen er drømmekagebunde og vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Rampen er skåret ud af drømmekage, og den er også smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Pynten er lavet af fondant.

One Direction Konfirmationskage


                     One Direction Konfirmationskage til Matilde

One Direction er et populært tema til pigernes konfirmationskage. Denne skulle være i hjerteform og pink. Jeg pyntede med hjerter, og synes den blev rigtig sød.

Kagen består af chokoladebunde og skildpaddecreme. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Sweet 16 Kage


                                         Sweet 16 Kage

Jeg fik til opgave at lave en sweet 16 kage, og det var et spændende projekt at blive kastet ud i. Jeg tænkte fin kjole og diadem, og ud af det kom denne kage. Jeg har lavet skørtet af RKT og limet (med spiseligt lim) rosenblade på. Overkroppen er lavet af fondant. Sko og diadem er også lavet af fondant.

Kagen består af chokoladebunde og vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Mors Dags Kage 2014


                                          Mors Dags Kage 2014

Mors dag 2014. Jeg havde egentlig ikke tid til at lave kage i år, men jeg brugte noget dej og fyld, som jeg alligevel havde gang i. Det var chokoladebunde og Cake Boss chocolate mousse. Kanten er et bånd af marcipan, og roserne er lavet af flødeskum, og så har jeg drysset med spiseligt guldglimmer, det er bare lidt svært at se på billedet.

One Direction Konfirmationskage


                      One Direction konfirmationskage til Mette

Til Mettes konfirmation var ønsket en One Direction kage. Den skulle være pink, men ellers havde jeg frie hænder. Jeg valgte at pynte med stjerner og sløjfer, og jeg synes den blev rigtig fin.

Kagen skulle være chokoladebunde og Cake Boss chocolate mousse. Den er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Christopher Kager


                                       Christopher Kager

2 stk. Christopher kager.. De skulle selvfølgelig være med sukkerprint, men hvad skulle jeg så lige finde på. Den ene skulle være pink, så det blev denne hjertekage, hvor jeg også lavede rammen af små hjerter og borden af lidt større omvendte hjerter.

Denne kage skulle bestå af chokoladebunde, og fyldet skulle være jordbærmousse og Guldkaramel creme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.



Den anden Christopher kage skulle være lilla, og jeg lavede den rund. Rammen og borden på den blev lavet af små fondant blomster.

Denne kage skulle bestå af chokoladebunde, og fyldet skulle være Cake Boss chocolate mousse. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF.

Bryllupskage smagning


                                         Bryllupskage smagning

Jeg har flere gange haft brudepar til prøvesmagning, og jeg plejer at bage en bunde, og lave de ønskede cremer/mousser, og så kan de selv sammensætte det. Men denne gang havde jeg lyst til at prøve noget nyt, så jeg lavede denne kage. Det er dog sidste gang, jeg vil gøre så meget ud af det, for der blev spist meget lidt, så det var lidt spild, men jeg fik da øvet på icing roser...

De havde ønsket drømmekagebunde med fyld af jordbærmousse og hvid chokoladecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme i den side, hvor den er overtrukket med MMF. Den anden side er med "engelsk icing" roser. De valgte denne kombination, men det skulle være jordbær-lime mousse i stedet for almindelig jordbærmousse.

Fodbold Konfirmationskage


                                 Fodbold Konfirmationskage

Til Mikkels konfirmation fik jeg et billede af en kage, som en anden har lavet, og jeg skulle lave kagen ud fra billedet. Jeg er ikke så vild med at lave kager magen til nogen andre har lavet, men jeg kunne rigtig godt lide designet af denne kage, så det gjorde ikke så meget. Jeg var mest spændt på, om fodboldstøvlerne ville blive stående, men det var ikke noget problem, heldigvis.

Kagen skulle bestå af banankage bunde med hakket chokolade, og fyldet skulle være jordbær-lime mousse og vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant. Fodboldstøvlerne er lavet af fondant.



                                     Ronaldo "snyde" Kage

Mikkels mor ville rigtig gerne overraske med en kage med billede, som kunne gemmes som minde. Så jeg foreslog at lave en "dummy". Altså en "kage", der består af flamingo, og som bliver overtrukket med MMF. Ovenpå limes billedet fast, og jeg pyntede kanten med halve forbolde lavet af fondant og malet med spiselig maling. I hjørnerne satte jeg nogle enkle fondant blomster.

Fjällräven taske Konfirmationskage


                            Fjällräven taske Konfirmationskage

Den sidste kage til Sofies konfirmation skulle være en lille Fjällräven kage. Det var tredje gang, jeg skulle lave den, og jeg burde egentlig være kendt med den kage, men jeg fik desværre lavet en farve forskel på tasken og lommen, men denne gang fik jeg da alt på selve logo'et med.

Denne kage skulle bestå af chokoladebunde og fyldet var vanilleflødecreme. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MF.

Breaking Dawn bog Konfirmationskage


                         Breaking Dawn bog Konfirmationskage

Den anden konfirmationskage til Sofie skulle være en Breaking Dawn bog kage. Kagen skulle ligne bogen, og så skulle der være røde roser, og et bogmærke med "Sofie" på den. Det krævede selvfølgelig et sukkerprint for at få det rette cover på bogen. Jeg brugte købe fondant, da det er svært at farve det så sort selv. Problemet med den sorte fondant er bare, at det tørrer ret hurtigt, hvilket gør det rigtig svært at arbejde med. Det gav et par skønhedsfejl, men det kunne jeg desværre ikke gøre noget ved.

Kagen skulle være rød og hvid inden i, så jeg lavede drømmekagebunde, som jeg farvede røde med pastafarve. Fyldet blev hvid chokoladecreme, og kagen blev smurt op med vanillesmørcreme. Den er overtrukket med fondant, og roserne og bogmærket er også af fondant.


Make-up Konfirmationskage


                                   Make-up Konfirmationskage

Sofies konfirmation krævede 3 forskellige kager, den første var denne make-up kage. Kagen skulle være en rigtig tøse kage, og farven skulle være lilla. Sofies mor og jeg blev ret hurtigt enige om, at den skulle ha' hele armen med make-up, sko, taske og en Iphone. Og det blev til denne fine kage, hvor jeg fik prøvet at lave flæser for første gang.

Denne kage skulle bestå af chokoladebunde, jordbærmousse og Cake Boss chocolate mousse. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF og fondant. Pynten er lavet af fondant.

Skriftlig tilbagemelding på (alle 3) kager: "Den var et mega hit. Super super flot. Det var de 2 andre nu også. Du er virkelig dygtig. Tusind tak."

Prinsessekage til Cilie


                                    Prinsessekage til Cilie

Cilies mor ville gerne ha' en prinsessekage til Cilies 4 års fødselsdag, og det er jo ikke første gang, jeg laver sådan en, så jeg ville gerne prøve et nyt "design". Jeg prøvede at lave folder i kjolen, og det var faktisk sværere, end når den skal ligge glat. Jeg lavede en masse små roser med en mini mould, og pyntede kjolen med dem og små lyserøde perler. Cilies yndlingsfarver er nemlig lilla og lyserød, og jeg synes, at kombinationen blev rigtig fin.

Selve kjolen består af drømmekage, og fyldet er jordbærmousse og Cake Boss chocolate mousse. Kagen er smurt op med vanillesmørcreme og overtrukket med MMF. Dukken er af plastik og pyntet med MMF og fondant.