søndag den 11. marts 2012

Limemousse


                                               Limemousse

Det skal du bruge:

4 dl. piskefløde
2 dl. creme fraiche
2 dl. yoghurt naturel (jeg vil anbefale Kløver sødmælksyoghurt, da den ikke er så syrlig)
1½ dl. sukker
1 dl. limesaft (af 4 frugter)
6 blade husblas

Sådan gør du:

Pisk fløden, så den lige bliver fast. Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker på lav hastighed med en håndmixer til alt sukkeret er opløst. Læg de 6 blade husblas i blød i koldt vand i 5 min., til de er bløde. Tag dem op, knug dem let for vand, og læg dem i en gryde sammen med limesaft. Varm det op så husblassen smelter, og rør det hurtigt ned i blandingen med cremefraiche, yoghurt og sukker. Vend den let piskede fløde i, og sæt det i køleskabet til næste dag eller i 8 timer. Rør lidt i moussen, inden den lægges i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar