mandag den 12. marts 2012

Vanille - og chokolade bunde

Vanille - og chokolade bunde

Disse bunde bruger jeg til "Tobleronekagen", jeg laver 2 vanille bunde og 1 chokolade bund og fylder med Tobleronecreme og jordbærmousse (se opskrifter på kagefyld)

Det skal du bruge til 1 bund:

4 æg
2 dl. sukker
1 dl. kartoffelmel
1 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
Smagsvarianter:
- 2 tsk. vanillesukker eller
- 2 spsk. kakao

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker skummende. Bland kartoffelmel, hvedemel, bagepulver og vanille eller kakao, og sigt det i æggeblandingen. Det skal blandes godt, men forsigtigt. Dejen hældes i en form, der er beklædt med bagepapir. Kagen bages på nederste rille ved 175 grader i 35 min.
Når bundene er kølet af lægges de sammen med ovennævnte fyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar