søndag den 6. maj 2012

Ananascreme


                                           Ananascreme
Det skal du bruge:

4 blade husblas
½ ds. ananas + saft
4 dl. piskefløde
2 spsk. vanille

Sådan gør du:

Skær ananas i små stykker. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Pisk fløden og kom vanille i. Varm ananassaften og smelt husblassen heri. Rør ananassaften i vanillefløden, og vend ananas stykkerne i. Lad cremen blive helt kold, fyld den i kagen og sæt på køl, eller stil cremen på køl natten over, rør den op og fyld den i kagen.

4 kommentarer:

  1. Når jeg rører ananassaften i fløden skiller den... Hvad gør jeg forkert?

    SvarSlet
    Svar
    1. Når du blander fløden i ananassaften skal du vende fløden i lidt ad gangen, og røre det godt ud hver gang. Håber det lykkes for dig..

      Slet
  2. Har vendt fløden i lidt af gangen, men cremen er skildt, godt nok stiv, men helt grynet

    SvarSlet
  3. Uha, så ved jeg desværre ikke, hvad der er galt... Har kun lavet cremen en gang, og det er meget længe siden. Ved cremer med husblas plejer det kun at gå galt, hvis fløden ikke kommer i lidt ad gangen.. Måske jeg snart skulle prøve opskriften igen ;-)

    SvarSlet