søndag den 6. maj 2012
Ananascreme
Ananascreme
Det skal du bruge:
4 blade husblas
½ ds. ananas + saft
4 dl. piskefløde
2 spsk. vanille
Sådan gør du:
Skær ananas i små stykker. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Pisk fløden og kom vanille i. Varm ananassaften og smelt husblassen heri. Rør ananassaften i vanillefløden, og vend ananas stykkerne i. Lad cremen blive helt kold, fyld den i kagen og sæt på køl, eller stil cremen på køl natten over, rør den op og fyld den i kagen.
Etiketter:
Opskrifter på kagefyld
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Når jeg rører ananassaften i fløden skiller den... Hvad gør jeg forkert?
SvarSletNår du blander fløden i ananassaften skal du vende fløden i lidt ad gangen, og røre det godt ud hver gang. Håber det lykkes for dig..
SletHar vendt fløden i lidt af gangen, men cremen er skildt, godt nok stiv, men helt grynet
SvarSletUha, så ved jeg desværre ikke, hvad der er galt... Har kun lavet cremen en gang, og det er meget længe siden. Ved cremer med husblas plejer det kun at gå galt, hvis fløden ikke kommer i lidt ad gangen.. Måske jeg snart skulle prøve opskriften igen ;-)
SvarSlet