fredag den 30. marts 2012

Mango-banan mousse med vanille


                           Mango-banan mousse med vanille

Det skal du bruge:

1 moden mango
½ banan
2 spsk. sukker
½ stang vanille/1 tsk. vanillesukker
2 spsk. citronsaft
2 spsk. kogende vand
2 blade husblas
2 past. æggehvider
1½ dl. piskefløde

Sådan gør du:

Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Hæld kogende vand og citronsaft i en skål og opløs husblassen heri. Skræl og udsten mangoen. Skrab vanillekornene ud og mas dem med lidt sukker, så kornene bliver adskildt. Hæld vanille, sukker, banan og mango i blenderen og blend til en nesartet masse. Rør husblassen i frugtblandingen, og sæt den på køl. Så piskes fløden til skum og æggehviderne piskes stive. Begge dele foldes forsigtigt i frugtblandingen. Cremen sættes på køl et par timer og fyldes i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar