søndag den 11. marts 2012

Banancreme


                                                Banancreme

Det skal du bruge:

½ dl. sukker
2½ dl. fløde (13%)
½ vanillestang/1 tsk. vanille
25 g maizenamel
1 æggeblomme
3 blade husblas
2 bananer
Saften fra ½ citron
2½ dl. piskefløde
Ca. 25 g hakket chokolade

Sådan gør du:

Hæld sukker, vanille og 2 dl fløde (13%) i en gryde, og bring det i kog. Rør ½ dl. fløde (13%) med maizena og æggeblomme til en ensartet masse, og rør det i den varme fløde under kraftig omrøring. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min., vrid vandet af, rør det i den varme flødeblanding, og lad cremen blive kold.
Blend bananer og citrofsaft, kom det i en skål og rør cremen i. Pisk fløden til skum, og vend den i cremen.Tilsæt hakket chokolade, dæk skålen til og sæt den i køleskabet i 8 timer eller til næste dag. Cremen røres igennem, inden den fyldes i kagen.
Alternativt kan cremen fyldes i kagen med det samme og sættes i køleskab til næste dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar