mandag den 21. januar 2013

Bamse, Kylling & Ælling Kage


                               Bamse, Kylling & Ælling Kage

Så nåede vi til anden del af Livs fødselsdag. Denne gang var ønsket en bamse, kylling og ælling kage, og det var jeg lykkelig over, da jeg længe gerne har ville prøve at lave sådan en.. Og det var da også noget så hyggeligt, at sidde og lave figurerne og huset.
Jeg lavede figurerne i fondant, huset blev lavet af RKT og overtrukket med fondant, som jeg malede med spiselig farve. Og så skulle alle detaljerne på plads bagefter. Ælling ligger i en sø af piping gel, og den var ved at svømme væk for mig et par timer efter at kagen var lavet, men jeg fik reddet den.

Kagen skulle indeholde det samme som sidst, chokolade - og drømmekage bunde, jordbær-lime mousse og chocolate fudge frosting. Og så skulle den smøres op med "engelsk icing".

Skriftelig tilbagemelding på kagen: "Hold da kæft en flot kage. Den smagte helt fantastisk, og denne gang spiste Liv også af den. Hun blev helt vild, da hun så den. Fatter ikke du kan lave det så flot". "Det er jo kunst.."

2 kommentarer:

  1. Nøj den er vel nok flot! Må man spørge hvad det er for en creme den er overtrukket med? Skal lave en bamse kylling og ælling kage til på lørdag nemlig og havde tænkt at overtrække med fondant men din creme ser da mere lækker ud (; vh Anna marie

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anna Marie. Tak skal du ha' ;-) Kagen er overtrukket med det, jeg kalder "engelsk icing". Opskriften finder du her på min side under " Opskrifter på alt det andet". God fornøjelse med kagen ;-) Mvh Charlotte

      Slet